Slovan postúpil po góle z rohu, Weissovi neveria, že to bol zámer

NETKY.SK • 14 Júl 2022, 09:36 • 2 min
Slovan postúpil po góle z rohu, Weissovi neveria, že to bol zámer

BRATISLAVA – Futbalisti Slovana Bratislava rozhodli v stredu odvetný zápas 1. predkola Ligy majstrov na pôde gruzínskeho Dinama Batumi v záverečných minútach. Súpera zdolali 2:1 po predĺžení a po bezgólovej remíze v prvom meraní síl si zaistili postup.

slovakia

left justify in out

O postupe Slovana rozhodol Vladimír Weiss

 

"Belasí" prehrávali ešte v 114. minúte 0:1 a zdalo sa, že vstup do futbalovej Európy vôbec nevyjde podľa ich predstáv. Víťazný gól vsietil Vladimír Weiss mladší len pár sekúnd pred koncom predĺženia. Kapitán hostí zaskočil brankára Lazareho Kupatadzeho strelou priamo od rohovej zástavky. „Polovica šatne mi neverí, že to bol zámer. Videl som, ako brankár vybehol a som rád, že mi to tam padlo." uviedol Weiss ml. pre oficiálnu webstránku bratislavského klubu. Následne priznal, že takýto gól nestrelil už veľmi dlho: „Naposledy sa mi toto podarilo asi v prípravke."

 

 

Slovan sa stretne v ďalšej fáze s Ferencvárosom Budapešť, dovtedy ho však čaká aj štart Fortuna ligy, ktorú začne v sobotu na ihrisku nováčika z Podbrezovej. „Máme náročný program, musíme sa pripraviť na začiatok ligy a potom nás čaká Ferencváros. Opäť to bude náročná bitka, potrebujeme hrať rozumne, organizovane a dosiahnuť výsledok, ktorý nám zabezpečí vypredaný štadión v odvete. Dnes som poďakoval mužstvu za bojovnosť, ale nabudúce musí podať lepší výkon," doplnil na záver kouč.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies