Taliansky futbalový klub Cagliari v zostave s Adamom Obertom si vybojoval postup do Serie A

NETKY.SK • 12 Jún 2023, 10:20 • 2 min
Taliansky futbalový klub Cagliari v zostave s Adamom Obertom si vybojoval postup do Serie A

BARI - Futbalisti Cagliari sa po ročnej pauze vrátia do Serie A. V odvetnom dueli vyhrali na ihrisku SSC Bari 1:0, prvý zápas na ich pôde sa skončil nerozhodne 1:1.

slovakia

left justify in out

Futbalisti Cagliari sa po ročnej pauze vrátia do Serie A. Postup do najvyššej súťaže si zverenci Claudia Ranieriho vybojovali vo finále play off druhej talianskej ligy.

 

V odvetnom dueli vyhrali na ihrisku SSC Bari 1:0, prvý zápas na ich pôde sa skončil nerozhodne 1:1. Rozhodujúci gól v odvete dal v 94. minúte striedajúci Leonardo Pavoletti. Bari pritom stačila na postup aj remíza, keďže v tabuľke druhej ligy skončila vyššie ako jej súper. Celý zápas odohral v drese hostí slovenský obranca Adam Obert. Okrem Cagliari si zo Serie B vybojovali priamy postup prvé dva tímy konečnej tabuľky Frosinone Calcio a FC Janov. Bari nevyužilo šancu dostať sa medzi elitu po 12 rokoch.

 

Finále play off Serie B o postup - odveta: SSC Bari - Cagliari Calcio 0:1 (0:0) Gól: 90.+4 Pavoletti /prvý zápas 1:1, do Serie A postúpilo Cagliari, A. Obert (Cagliari) odohral celý zápas/.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies