Tak toto už naozaj prehnala

NETKY.SK • 11 Január 2020, 10:18 • 2 min
Tak toto už naozaj prehnala

SOFIA - Dvadsaťdvaročná Bulharka menom Andrea Ivanova zašla v oblasti plastických operácií ďaleko za hranicu Skôr krásna dievčina si nechala zväčšiť pery natoľko, že by ju dnes zrejme nespoznali vlastní rodičia.

slovakia

left justify in out

Chcela vyzerať ako Barbie

Už ako malá chcela vyzerať Andrea ako Barbie a keď dovŕšila plnoletosť pustila sa do toho. Zacčala so zväčšovaním pier a verte, že sú to tie najväčšie pery aké ste kedy mohli vidieť. Možno aj preto má na svojom Instgrame množstvo followerov.

 

Mladá Bulharka má za sebou pätnásť operácií, za ktoré zaplatila už viac ako 2500 dolárov. Vec sa ale evidentne vymkla kontrole, pretože aktuálne má Ivanová pery väčšie ako polovicu tváre. Podivne hrudkovitá pusa obrích rozmerov už rozhodne nie je sexi, Andrea si s tým ale hlavu neláme.

 

img

 

Kam to až doženie?

Andrea ale nepracuje len na svojich perách, upravené má i poprsie, samozrejme tiež vyhnané do extrémnej veľkosti. Asi si teraz hovoríte, čo môže niekoho viesť k takémuto rozhodnutiu. Kedysi pohľadná Bulharka sa len chcela stať stredobodom pozornosti a získať mediálny rozruch okolo svojej osoby. To sa jej zrejme podarilo a dnes nadšene zdieľa články o sebe z rôznych častí sveta.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona