Tak mladá, tak skazená: Polícia zatkla ženu, ktorá mala sex s pitbullom, predávala aj drogy

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 19:07 • 2 min
Tak mladá, tak skazená: Polícia zatkla ženu, ktorá mala sex s pitbullom, predávala aj drogy

BRISBANE – Austrálska polícia zatkla ženu, ktorá mala sex so psom plemena pitbull, pričom tento akt navyše nahrávala na mobil.

slovakia

left justify in out

Jennu Driscoll vyšetrujú aj pre podozrenie z obchodu s drogami, keďže v jej telefóne našli niekoľko dôkazov a to správy týkajúce sa predaja marihuany.

 

Zdesení policajti našli videá s pitbullom v októbri 2014, kedy mala Jenna 26 rokov a obvinili ju zo sodomie. Ženu vtedy prepustili na kauciu, a na slobode mala čakať sa súdne pojednávanie.

 

„Toto nie je niečo, čo by ste za normálnych okolností očakávali, je to hrozné a šokujúce,“ povedal generálny riaditeľ z organizácie na ochranu zvierat RSPCA Mark Towend.

 

Na Najvyššom súde v austrálskom Brisbane sa dnes ráno malo rozhodnúť o jej vine, kam prišli aj jej právnici, avšak samotná Driscoll sa nedostavila. Nový termín pojednávania zatiaľ neurčili.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies