Tajná svadba hviezd Markízy. O koho ide?

NETKY.SK • 9 August 2022, 17:11 • 2 min
Tajná svadba hviezd Markízy. O koho ide?

BRATISLAVA - Peter Varinský si vzal svoju kolegyňu Lenku Petrželovú.

slovakia

left justify in out

Športový redaktor Peter Varinskýod roku 2013 tvorí pár so svojou televíznou kolegyňou Lenkou Perželovou, ktorá je redaktorkou Reflexu. Z dvojice sa v septembri 2020 stali rodičia, no to, že sympatická tmavovláska na svet priviedla dcérku menom Lyrianna, sa verejnosť dozvedela až o vyše pol roka. 

 

„Náš kolega Peter Varinský sa vie postarať o pekné prekvapenia. Najprv sa im spolu s priateľkou, redaktorkou Reflexu, Lenkou Perželovou podarilo utajiť pôrod dcérky Lyriannky a teraz prekvapili opäť. Ako správny šporťák sa postaral o poriadnu senzáciu v rubrike Športových novín Frajer na záver," uviedla TV Markíza na svojej oficálnej stránke.

 

obrazok

 

Moderátorka Janka Hospodárová sa s divákmi po odmoderovaní včerajších Športových správ išla rozlúčiť s divákmi klasickou rubrikou, v ktorej sme dnes mohli vidieť svadobnú fotografiu Petra Varinského teraz už s manželkou Lenkou Perželovou a ich dcérkou.

 

„Frajerská trojca, ktorá takto krásne hľadí do svojej spoločnej budúcnosti. Ukážeme si ich? Peťo Varinský sa dnes oženil s našou kolegynkou z Reflexu Lenkou Perželovou a my im aj ich rozkošnej dcérke želáme nekonečné šťastie a lásku,“ povedala Janka.

 

Prečítajte si aj: REPORTÁŽ „Najväčšie fanúšičky sú moje dve dcéry,“ prezradil pre Netky spevák a skladateľ Bystrík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona