Synovci prvej dámy Venezuely poputujú za mreže za obchodovanie s drogami

NETKY.SK • 15 December 2017, 07:56 • 2 min
Synovci prvej dámy Venezuely poputujú za mreže za obchodovanie s drogami

NEW YORK - Newyorský súd poslal na 18 rokov za mreže synovcov prvej dámy Venezuely Cilie Flores v súvislosti s obchodovaním s drogami.

slovakia

left justify in out

Obaja pritom dostali aj pokutu 50-tisíc dolárov (v prepočte približne 42-tisíc eur). Sudca Paul Crotty ohlásil rozsudok vo štvrtok na Manhattane po tom, ako sa 31-ročný Efrain Campo a jeho o dva roky starší bratranec Francisco Flores ospravedlnili za svoje činy.

Porota ich uznala vinnými ešte v novembri 2016 za spiknutie s cieľom dopraviť do USA viac ako 770 kilogramov kokaínu. Podľa prokurátora tak chceli získať peniaze na zvýšenie moci ich rodiny. Sudca zamietol návrh prokuratúry, ktorá pre mužov žiadala 30 rokov odňatia slobody. Uviedol, že nie sú práve "najšikovnejšími zločincami". Ich právny zástupca sa vyjadril, že v obchodovaní s drogami sú nováčikmi a zatiaľ sa im nepodarilo prepraviť žiadne drogy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies