Syn napádal svoju matku, žiadal od nej peniaze a vyhrážal sa jej smrťou

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 13:31 • 2 min
Syn napádal svoju matku, žiadal od nej peniaze a vyhrážal sa jej smrťou

PRIEVIDZA - Z pokračovacieho zločinu vydierania obvinil prievidzský policajný vyšetrovateľ 24-ročného Martina, ktorý je čiastočný invalidný dôchodca.

slovakia

left justify in out

"Obvinený od 18. marca do 20. apríla vulgárnym spôsobom žiadal od svojej 53-ročnej matky peniaze, a to v sume od piatich do 200 eur. Matka mu ich odmietla dať, preto sa jej opakovane vyhrážal zabitím, alebo že ju podreže a vyhodí z balkóna," informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

 

Ako ďalej uviedla, muž svoju matku dva razy päsťou buchol do temena hlavy, no našťastie jej nespôsobil žiadne zranenia, ktoré by si vyžiadali lekárske ošetrenie. "Matka však žila v sústavnom strachu, bála sa svojho syna a mala obavy o svoj život a zdravie," doplnila.

 

Za tento skutok obvinenému hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody na štyri až desať rokov, na rozsudok súdu si počká vo väzbe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies