Syn Louisa Tomlinsona z One Direction dostal meno Freddie Reign

NETKY.SK • 28 Január 2016, 09:51 • 2 min
Syn Louisa Tomlinsona z One Direction dostal meno Freddie Reign

LOS ANGELES - Louis Tomlinson z anglicko-írskej chlapčenskej skupiny One Direction a losangeleská stylistka Briana Jungwirth dali synovi meno Freddie Reign. Chlapček, ktorý prišiel na svet 21. januára v Los Angeles, ponesie priezvisko 24-ročného interpreta.

slovakia

left justify in out

Rodák z anglického Doncasteru prezradil novinku prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter a služby Instagram. Kompletné znenie mena však zverejnila až Jungwirth, ktorá približne hodinu nato zdieľala fotografiu seba a bábätka. Správa o tom, že je tehotná, sa dostala na verejnosť v júli.

 

 

 

Meet my little lad, Freddie 👶

Fotka uverejnená používateľom Louis Tomlinson (@louist91),

 

Louis Tomlinson sa stal známym vďaka formácii One Direction, ktorú spolu s ním pôvodne tvorili Liam Payne, Niall Horan, Harry Styles a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu tento rok v marci opustil. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015). Získali viac ako sto ocenení vrátane piatich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies