Ďalší veľký prestup v Premier League! Richarlison bude hrať za Tottenham

NETKY.SK • 1 Júl 2022, 19:26 • 2 min
Ďalší veľký prestup v Premier League! Richarlison bude hrať za Tottenham

Prestupy v najvyššej anglickej futbalovej súťaži sú v plnom prúde. Veľkú posilu ulovil londýnsky Tottenham, ktorý z konkurenčného Evertonu priviedol brazílskeho futbalistu Richarlisona.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný Juhoameričan bol najväčšou hviezdou menšieho z liverpoolskych klubov, ktorý v uplynulej sezóne bojoval len o záchranu. Richarlison sa netajil túžbou zmeniť dres a vyskúšať si pôsobenie vo väčšom klube. Jeho prianie mu splnil Tottenham, ktorý sa môže spoľahnúť na skúseného trénera Antonia Conteho.

 

 

Klub pod vedením talianskeho kormidelníka zachránil minulú sezónu kvalifikáciou do Ligy majstrov, hoci mu výdatne pomohlo viacnásobné zaváhanie najväčšieho rivala Arsenalu. Tottenham je v tomto prestupovom období na trhu mimoriadne aktívny a okrem Richarlisona priviedol do kabíny ďalších troch hráčov – Frasera Forstera, Ivana Perišiča a Yvesa Bissoumu. Nasledovať by ich mali obrancovia Clément Lenglet z Barcelony a Djed Spence z Middlesbrough.

 

 

Čo sa Richarlisona týka, Kohúti by za neho mali Evertonu zaplatiť 50 miliónov libier, pričom ďalších desať by malo byť súčasťou bonusov. Brazílčan vyrastal vo Fluminense, pred piatimi rokmi prestúpil do Watfordu a o rok neskôr ho kúpil Everton. V anglickej lige celkovo pozbieral 173 štartov, v ktorých nastrieľal 48 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies