Švento veľmi blízko Legie Varšava, píšu Poliaci

NETKY.SK • 16 Máj 2016, 10:51 • 2 min
Švento veľmi blízko Legie Varšava, píšu Poliaci

VARŠAVA - Posilou novopečeného poľského futbalového majstra Legie Varšava by sa mohol stať Dušan Švento. Podľa informácií serveru naszapilka.com vedenie klubu pozorne monitoruje situáciu okolo 30-ročného slovenského reprezentanta, ktorý podľa všetkého končí v nemeckom 1. FC Kolín nad Rýnom.

slovakia

left justify in out

"Slovák blízko Legie Varšava! Ak všetko pôjde podľa plánov, bol by to po Adamovi Hlouškovi druhý transfer z bundesligy do tímu lídra poľskej Ekstraklasy," hlási spomenutý zdroj.

Kolínčania podľa nemeckých médií nepredĺžia kontrakt s ružomberským ľavákom Šventom, ktorý mu vyprší v júni. V klube pôsobí od júla 2014, po príchode zo Salzburgu sa však neuplatnil v bundeslige. V ročníku 2015/2016 naskočil len do siedmich duelov na celkovo 224 minút, raz skóroval. V zime sa skloňoval jeho návrat do Slavie Praha. V Legii by sa mohol stať spoluhráčom Ondreja Dudu. Obaja títo futbalisti figurujú v nominácii slovenskej reprezentácie na nadchádzajúci tréningový kemp v Rakúsku a stretnutia s Gruzínskom a Nemeckom v rámci prípravy na ME vo Francúzsku 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies