Švédsku modelku zadržiaval v Miláne šesť mesiacov recidivista

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 17:44 • 2 min
Švédsku modelku zadržiaval v Miláne šesť mesiacov recidivista

RÍM - Talianska polícia ukončila v Miláne polročné martýrium 23-ročnej švédskej modelky, niekdajšej účastníčky súťaže krásy Miss Švédsko, ktorú uniesol, zadržiaval, bil a znásilnil 42-ročný v minulosti už trestaný občan Talianska. Informácie priniesla tlačová agentúra APA.

slovakia

left justify in out

Modelka sa skontaktovala so svojim neskorším mučiteľom prostredníctvom Facebooku. Muž sa vydával za manažéra pôsobiaceho v modelingu a naznačil Švédke pracovné možnosti. Vylákal ju však do svojho bytu, kde ju zavrel, mlátil a znásilňoval. Súčasne ju prinútil, aby sa každý týždeň skontaktovala s rodičmi, takže nikto nepojal žiadne podozrenie. Nešťastníčke napomohol sused, ktorý alarmoval políciu po tom, čo počul jej krik.
     

Polícia našla mladú ženu podvyživenú a v šokovom stave. Ani niekoľko hodín po oslobodení ešte nedokázala komunikovať, oznámili dnes milánske polícajné zdroje.
     

Taliana polícia zadržala. Vysvitlo, že už v roku 2008 zbil a znásilnil 18-ročné dievča, za čo si vyslúžil štyri roky väzenia. Na slobode sa po odpykaní trestu ocitol v roku 2013.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies