Švédi na svoju súpisku doplnili hviezdu Dallasu Stars

NETKY.SK • 10 Máj 2019, 11:31 • 2 min
Švédi na svoju súpisku doplnili hviezdu Dallasu Stars

BRATISLAVA - Play off NHL sa už dostalo do svojej tretej fázy. To znamená, že o vytúžený Stanleyho pohár bojujú už len 4 mužstvá. Medzi ne sa však neprebojoval Dallas Stars, ktorý po vyradení Nashvillu v prvom kole, teraz už nestačil na St. Louis a podľahol mu v bitke, ktorá sa zakončila až zápasom číslo sedem. 5ažiť z toho však môžu Švédi.

slovakia

left justify in out

Švédsky národný hkejový tím informoval prostredníctvom sociálnej siete, že pripísali na svoju súpisku pre MS doslova hviezdu Dallasu Stars Johna Klinberga. V tohtoročnej NHL odohral za Dallas síce len 64 zápasov, no bolo to zavinené zdravornými problémami. Aj napriek tomu si na svoje konto v základnej časti pripísal 35 asistencií a v play off patril medzi kľúčových hráčov. Vo vyraďovacej časti sa mu podarilo dosiahnuť štatistiku (2+7). 

 

 

 

Zatiaľ nie je známe, kedy sa bude môcť pripojiť k mužstvu, po jeho príchode tréneri "troch koruniek" zrejme pošlú domov jedného z dvojice Philip Holm (Torpedo Nižnij Novgorod) - Lukas Bengtsson (HC Linköping).

 

Obhajcovia titulu z minulých dvoch rokov túžia po naplnení hat-tricku. Toto sa podarilo naplniť zatiaľ len Čechom. nechcú však nič nechať na náhodu, veď ich súpiska tvorí už 20 hráčov z NHL. Úvodný zápas Švédska je na programe dnes večer od 20:15 hod. v Bratislave, kde si zmerajú sily s tímom Česka. 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies