Švédi môžu počítať s Enrothom či Ekmanom-Larssonom

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 14:28 • 2 min
Švédi môžu počítať s Enrothom či Ekmanom-Larssonom

ŠTOKHOLM - Zatiaľ osem hráčov zo zámorskej NHL prisľúbilo trénerovi švédskej hokejovej reprezentácie Pärovi Maartsovi účasť na májových MS v Česku.

slovakia

left justify in out

Na turnaji by sa mali okrem iných predstaviť brankár Dallasu Jhonas Enroth, obranca Arizony Oliver Ekman-Larsson či útočník Toronta Joakim Lindström.
     

Ako vo štvrtok informoval denník Aftonbladet, dres Tre Kronor by si na šampionáte mali obliecť i zadák Edmontonu Oscar Klefbom a útočníci Anton Lander (Edmonton), Elias Lindholm a Victor Rask (obaja Carolina). Debutovať v národnom A-tíme by mohol aj Jacob Josefson. Center New Jersey už prijal reprezentačnú pozvánku, musí však najprv prejsť vo svojom zámorskom klube výstupnou lekárskou prehliadkou.
     

Maarts dúfa, že "zelenú" od Dallasu dostane aj 22-ročný bek John Klingberg. Trénerom sa naopak ospravedlnil kapitán Colorada Gabriel Landeskog.
     

"Tri korunky" sa na MS predstavia v základnej A-skupine v Prahe, kde budú ich súpermi postupne výbery Česka, Rakúska, Lotyšska, Kanady, Nemecka, Švajčiarska a Francúzska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies