Suge Knight znova poprel vinu v prípade krádeže fotoaparátu

NETKY.SK • 28 Október 2015, 15:50 • 2 min
Suge Knight znova poprel vinu v prípade krádeže fotoaparátu

BRATISLAVA - Zakladateľ a riaditeľ hudobného vydavateľstva Black Kapital Records Suge Knight a komik Katt Williams v utorok znova popreli vinu v prípade krádeže fotoaparátu reportérky Leslie Redden. K svojej vine sa museli vyjadriť nanovo, pretože sudca Ronald S. Coen pred dvoma týždňami rozhodol, že dvojica pôjde za tento prečin pred súd. Knight okrem toho čelí aj obvineniu z vyhrážania sa.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo 5. septembra 2014 pred jedným zo štúdií v Beverly Hills, pričom Redden tvrdí, že Knight a Williams jej taktiež poranili ruky a zápästie. Časť incidentu sa reportérke podarilo zaznamenať kamerou, ktorú mala zavesenú okolo krku. Knight naopak tvrdí, že sa ženy ani nedotkol a fotoaparát jej neukradol. Bol len rozčúlený, pretože reportérka chcela získať zábery jeho syna. Williams zas vyhlásil, že sa snažil vymazať fotografie Knightovho syna z fotoaparátu, ktorý však Redden zobrala nemenovaná žena z jeho okolia. Ďalšie pojednávanie je naplánované na 30. novembra, termín začiatku súdneho procesu zatiaľ nestanovili.


Päťdesiatročný Suge Knight okrem toho v súčasnosti čelí aj obvineniu z vraždy svojho kamaráta Terryho Cartera, pokusu o vraždu Cleho "Bone" Sloana a úteku z miesta činu. Súdne pojednávanie v tejto kauze by sa malo konať 11. decembra. Ak rodáka z kalifornského Comptonu uznajú v ktoromkoľvek z týchto prípadov vinným, hrozí mu až doživotný trest odňatia slobody, pretože v minulosti už bol súdne trestaný za ozbrojenú lúpež a napadnutie.


Spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ vydavateľstva Death Row Records Marion Hugh "Suge" Knight Jr. má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, údajne bol pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas, pričom v aute mu našli aj marihuanu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies