Súboj známych mien Oktagonu na PML! Do klietky sa vracia obľúbený Jay-Jay

NETKY.SK • 7 December 2023, 12:00 • 2 min
Súboj známych mien Oktagonu na PML! Do klietky sa vracia obľúbený Jay-Jay

V športovom dôchodku dlho nepobudol! Jan Gottvald (10-3) v apríli na prekvapenie mnohých ukončil svoju profesionálnu kariéru. Pred niekoľkými dňami však oznámil, že uvažuje nad návratom. Do zápasového kolotoča sa vráti už na februárovom turnaji PML.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

PML bola dlho jednotkou medzi československými postojovými organizáciami. Pred pár dňami oznámila elitná liga spustenie nového projektu, ktorého cieľom je spojiť bojové umenia pod jednu strechu. Okrem súbojov v thajskom boxe prinesie aj zápasy v MMA! Atraktívny formát podujatia odštartuje už na najbližšom turnaji, konkrétne 3. februára v Třinci.

Súčasťou prelomového večera bude aj bývalý šampión FUSION FN či GMC Jan Gottvald. „Jay Jay“ sa v apríli z osobných a rodinných dôvodov rozhodol ukončiť kariéru. Láska k zmiešaným bojovým umeniam ho však povoláva späť. „Nejako sa mi to rozležalo v hlave. Ako neustále trénujem, všetko som si zosumarizoval a ujasnil. Hovorím si, že pokiaľ som vo forme a relatívne mladý, mal by som to ešte využiť. Aj vďaka tomu, že trénujem každý deň. Necítim, že by som povedal finálne slovo,“ prezradil pred niekoľkými dňami v rozhovore pre sport.cz.

 

Pred odchodom do športového dôchodku zabojoval v troch konfrontáciách na pôde OKTAGON MMA a rovnako bol súčasťou projektu Underground. Z diania síce vymizol, no ako profesionálny vojak sa neustále udržiaval vo forme. V rámci tréningového procesu navyše pomáhal ikonickému Jiřímu Procházkovi. Samuraj z UFC je zároveň dobrým kamarátom reprezentanta Jetsaam Gym Brno.

Späť medzi pletivami ho privíta Nermin Hajdarpašič (4-2-1). Elitný Švéd meria takmer dva metre a je národným majstrom v boxe. Fanúšikom je známy taktiež z pôsobenia pod žlto-čiernou vlajkou, kde mu v rebríčku poloťažkej divízie patrí trináste miesto. Alexander Poppeck (16-5) a Daniel Škvor (6-3) boli nad jeho sily, stret s Robinom Fošumom (2-1-1) skončil netradičnou remízou.

PML tak oznámila svoj prvý zápas v spolupráci s OKTAGON MMA. Na turnaji PML 8 v Hale Stars v Třinci by sme mali vidieť aj ďalšie duely borcov z najprestížnejšej československej MMA organizácie. Ďalšie dvojice by mali byť oznámené v priebehu najbližších dní. Predaj vstupeniek prebieha v sieti predprodej.cz.

   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Silvester Bobko, Zdroj foto: PML
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies