Suballyho nahradil v tíme Slovenska Nárovec

NETKY.SK • 6 Február 2014, 10:33 • 2 min
Suballyho nahradil v tíme Slovenska Nárovec

SOČI - od vyslaných redaktorov Petra Pašutha a Petra Mráza) - V slovenskej výprave na XXII. zimných olympijských hrách v Soči prišlo k jednej zmene medzi bobistami.

slovakia

left justify in out

Servisman Patrik Subally nemohol pre zranenie cestovať do Ruska a vo výprave ho nahradil Petr Nárovec, ktorý bude zároveň okrem pozície servismana aj náhradníkom. "V zložení posádky štvorbobov zatiaľ neprišlo k zmene, Nárovec bude servismanom a zároveň náhradníkom pre prípad, že by sa niekto zranil," informovala na štvrtkovej tlačovej besede vedúca slovenskej výpravy Janka Gantnerová.

Do štvorbobov by si mali počas olympijskej súťaže za Milana Jagnešáka sadnúť Lukáš Kožienka, Juraj Mokráš a Martin Tešovič. Spoločne s výpravou bobistov je v Soči aj jej vedúca Zdenka Jagnešáková a tréner Vladimír Jagnešák. Nárovec reprezentoval Slovensko na ZOH 2010, kde skončil s Milanom Jagnešákom v dvojboboch na 20. mieste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies