Heger: Fico je obyčajný vyvrheľ a zlodej, referendum je jeho pochybný výmysel

NETKY.SK • 2 September 2022, 07:27 • 2 min
Heger: Fico je obyčajný vyvrheľ a zlodej, referendum je jeho pochybný výmysel

BRATISLAVA - Predsedu vlády rozzúrilo včerajšie vystúpenie Roberta Fica na slávnostnej schôdzi parlamentu k príležitosti Dňa Ústavy SR.

slovakia

left justify in out

Svoje rozhorčenie Eduard Heger vyjadril na sociálnej sieti. Fico v prejave spomenul referendum, opätovne vyzval prezidentku, aby ho znova nezmarila a vyhovela občanom, ktorým má slúžiť." Na začiatku svojho príhovoru tiež vyzval prítomných, aby potleskom poďakovali Ivanovi Gašparovičovi a Vladimírovi Mečiarovi za to, že vznikla Ústava SR i Slovenská republika. 

 

img

 

„Robert Fico je politický vyvrheľ a hovie si v tom. Po zbrataní sa s extrémistami z Republiky oslavoval SNP s Putinovou a Lukašenkovou diplomaciou. Dnes, na Deň Ústavy SR, spustil ďalší útok na prezidentku, robil reklamu na svoje pochybné referendum a, čo je ďalší z vrcholov jeho kariéry, požadoval v Národnej rade potlesk pre Vladimíra Mečiara," napísal predseda vlády. 

 

img


„Netreba zvlášť predstavovať Mečiara a čo zosobňovalo obdobie takzvaného mečiarizmu. Stačí si pripomenúť únos Michala Kováča mladšieho a vraždu Roberta Remiáša. Máme tu teda dokonalý obraz. Robert Fico vysáva k sebe všetky slovenské extrémy a ťahá našu demokratickú republiku ku dnu, pokračoval Eduard Heger. 

 

img

 

„Presnejšie, preč z EÚ a do Ruska. Lebo tam, kde vládne oligarchia s agresívnou propagandou a terorom nad ľuďmi, sa cíti dobre. Je to neskutočný úpadok politika, čo kedysi chcel mať Slovensko v európskom jadre. Ale tak to chodí, keď niekto kradne."

 

Zo sveta: Nové dôkazy v prípade vraždy Duginovej. Kyjevu sa asi páčiť nebudú



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies