Suarezov návrat v stredu v Ligovom pohári proti Manchestru United

NETKY.SK • 23 September 2013, 18:48 • 2 min
Suarezov návrat v stredu v Ligovom pohári proti Manchestru United

LIVERPOOL - Návrat kontroverzného futbalistu Luisa Suareza do tímu FC Liverpool po desaťzápasovom dištanci je na spadnutie. Všeobecne sa očakáva, že tréner "The Reds" Brendan Rodgers postaví uruguajského legionára v stredajšom zápase Ligového pohára na Old Trafforde proti Manchestru United.

slovakia

left justify in out

Suarez dostal trest za to, že v minulej sezóne v zápase s FC Chelsea pohrýzol obrancu Branislava Ivanoviča. V minulej sezóne zaznamenal juhoamerický kanonier 23 ligových gólov. "Boli to pre neho skutočne ťažké časy, pretože nemohol hrávať. To, ako sa pripravoval v posledných týždňoch, je niečo fantastické. Je skutočne pripravený pomôcť mužstvu," povedal pred novinármi Rodgers.

Tím slovenského stopéra Martina Škrtela výborne vstúpil do novej sezóny v Premier League, keď po piatich kolách stráca z piateho miesta na vedúci Arsenal Londýn len dva body. Návratom Suareza by sa mala ofenzíva The Reds citeľne zlepšiť. "Každý pozná jeho skutočné kvality a jeho prístup. Keď sa vráti na ihrisko znovu, tak ukáže všetko, akoby ani nechýbal," dodal Rodgers.

Rodgers však diplomaticky zatiaľ neoznámil, či Suarez nastúpi od úvodnej minúty hoci sa očakáva, že nastúpi v útoku vedľa Daniela Sturridgea. "Oni dvaja vytvoria veľmi silnú dvojicu v útoku. Som si istý, že Suarez sa opäť dostane do formy a bude postrachom súperov," dodal obranca Kolo Toure. "Na tréningu sa dá len veľmi ťažko brániť. On je víťazný typ. Vždy tvrdo pracuje a bojuje. Takých hráčoch chce každý mať v mužstve."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies