Milan Škriniar v Premier League? City prišlo s astronomickou ponukou

NETKY.SK • 14 Február 2020, 15:32 • 2 min
Milan Škriniar v Premier League? City prišlo s astronomickou ponukou

Slovenský obranca patrí medzi najlepších bekov v Európe, preto sa niet čomu čudovať, že sa nachádza v hľadáčiku nejedného známeho mužstva.

slovakia

left justify in out

Prestupový trh

Konkurencia na prestupovom trhu je obrovská. Častokrát to závisí práve na tom jednom prestupe hráča, okolo ktorého chcete následne budovať mužstvo. Ponuky za takýchto hráčov sa preto neustále zvyšujú.

 

img

 

Situácia v Taliansku

V podobnej situácii sa momentálne nachádza aj slovenský obranca Milan Škriniar. V Interi Miláno patrí medzi základné piliere mužstva a aj z tohto dôvodu okupujú momentálne Nerazzurri prvé miesto v talianskej Serii A pred druhým Juventusom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 🇸🇰Milan Škriniar (@milanskriniar),

 

Problémy Citiznes

Je známe, že jedným z dvoch najbohatších futbalových klubov sveta je Manchester City. No a práve ten má v tejto sezóne, najmä v anglickej lige, veľké problémy. Citizens sú síce na druhej priečke, ktorá zabezpečuje účasť v budúcoročnej skupinovej fázy Ligy majstrov, lenže od mužstva s takým veľkým rozpočtom je to podľa majiteľov klubu málo. Na prvý Liverpool je to už obrovská strata v podobe 22 bodov.

 

img

 

Megaponuka

City sa teda v rámci posilnenia obrany zamerali práve na Škriniara a neváhajú zaňho zaplatiť ani 65 miliónov eur. To však nie je všetko. Inter by okrem finančnej čiastky dostal aj krajného obrancu Joãoa Cancela, ktorého hodnota na prestupovom trhu sa pohybuje niekde okolo 50 miliónov. Škriniar je na trhu navyše hodnotený sumou 60 miliónov eur, takže o takejto ponuke Inter už určite intenzívne premýšľa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies