Suárez si otvoril strelecký účet v FC Barcelona

NETKY.SK • 24 September 2014, 17:45 • 2 min
Suárez si otvoril strelecký účet v FC Barcelona

BARCELONA - Uruguajský futbalista Luis Suárez si v stredu popoludní otvoril strelecký účet v španielskom tíme FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný skóroval v prípravnom súboji rezervy "blaugranas" proti výberu Indonézie do 19 rokov už v 13. min, keď vnikol do pokutového územia a ľavačkou poslal od vzdialenejšej žrde loptu do bránky. Prvý štart za FC Barcelona absolvoval 18. augusta v prípravnom súboji o Gamper Trophy proti mexickému Leónu (6:0).

 

Suárez má pred sebou ešte mesiac nútenej pauzy, jeho dištanc za uhryznutie talianskeho obrancu Giorgia Chielliniho v júnovom súboji základnej D-skupiny na majstrovstvách sveta v Brazílii uplynie 24. októbra. Podľa pôvodného verdiktu mal zastavenú činnosť na všetky futbalové aktivity počas štyroch mesiacov. Športový arbitrážny súd (CAS) neskôr rozhodol, že Suárez môže trénovať a hrať prípravné zápasy za svoj nový klub. Súťažný debut za "blaugranas" môže absolvovať v 9. kole Primera División v prestížnom súboji El Clásico na pôde Realu Madrid v sobotu 25. októbra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies