Štvrtkový tréning v kompletnom zložení aj so Škrtelom

NETKY.SK • 13 November 2014, 20:48 • 2 min
Štvrtkový tréning v kompletnom zložení aj so Škrtelom

SENEC - Už aj s kapitánom Martinom Škrtelom absolvovali slovenskí futbaloví reprezentanti štvrtkový podvečerný posledný tréning pred odletom do Macedónska na zápas C-skupiny kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, 29-ročný stopér anglického FC Liverpool vynechal utorkový i stredajší tréning v Senci pre chorobu. "Všetci hráči, vrátane Martina Škrtela, absolvovali dnešnú približne 75-minútovú tréningovú jednotku," informoval vo štvrtok večer agentúru SITA asistent trénera slovenskej reprezentácie Štefan Tarkovič.

Pri Slnečných jazerách zaberal aj krídelník PAOK-u Solún Róbert Mak, ktorý mal problémy so stehnom a nedobrovoľne pauzoval v ostatných dvoch vystúpeniach gréckeho klubu. "Máme dva dni, aby sme boľačky hráčov dali do poriadku. Hráči sú v našej intenzívnej opatere. Na sobotňajší duel v Skopje by všetci mali byť pripravení," skonštatoval pre SITA lekár slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Pener.

 

V pôvodnej 23-člennej nominácii na kvalifikačný duel proti Macedónsku (15. novembra o 20.45 h) a následný prípravný súboj s Fínskom (18. 11. o 17.00 h v Žiline) nastali dve zmeny. Ešte pred zrazom za zraneného a už aj operovaného Norberta Gyömbéra pribudol do mužstva Kornel Saláta a v stredu zdravotne indisponovaného brankára Jána Novotu nahradil Martin Dúbravka. 


Výprava SR odcestuje v piatok do Macedónska, oficiálny tréning v Skopje majú zverenci trénera Jána Kozáka plánovaný o 19.00 h. 

Slovensko je lídrom kvalifikačnej C-skupiny, z troch doterajších zápasov nazbieralo deväť bodov za víťazstvá nad Ukrajinou (1:0), Španielskom (2:1) i Bieloruskom (3:1). Macedóncom patrí s tromi bodmi na konte štvrtá priečka. Dosiaľ jediný úspech si pripísali v októbrovej domácej konfrontácii s Luxemburčanmi (3:2), prehrali však oba doterajšie duely na ihriskách súperov - v Španielsku (1:5) aj na Ukrajine (0:1). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies