Stümpel si opäť zahral futbalovú ligu na Spiši za Iliašovce

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 09:30 • 2 min
Stümpel si opäť zahral futbalovú ligu na Spiši za Iliašovce

ILIAŠOVCE - Hokejový majster sveta 2002 Jozef Stümpel si po roku opäť obliekol dres futbalistov FK 56 Iliašovce a nastúpil na zápas 20. kola VII. ligy Spišského oblastného futbalového zväzu proti Spišskému Hrušovu. Pri výhre 2:0 neskóroval.

slovakia

left justify in out

Okrem Stümpela hrali za Iliašovce aj ďalší dvaja hokejisti extraligovej Nitry Peter Ordzovenský a Lukáš Novák. Všetci traja mali radosť z plného bodového zisku mužstva, ktoré je v tabuľke oblastnej súťaže na 5. mieste.

 

"Jozef sa u nás cíti veľmi dobre a naše vzťahy sú na výbornej úrovni. Spolu s rodinou oddychoval na Liptove, a tak si odskočil k nám zahrať si futbal. Bola to taká neplánovaná výpomoc, z ktorej sa však vždy radi potešíme. Prišiel s celou rodinkou a tak ako predtým sa nehral na žiadnu športovú hviezdu," povedal pre Korzár predseda FK 56 Iliašovce Michal Girgáš. Stümpel pred rokom ešte v VIII. lige skóroval za Iliašovce dvakrát v súboji proti B-mužstvu Veľkého Folkmara.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies