Študenti VŠMU v Bratislave otvárajú prvé študentské kino, prvý film bude Čistič

NETKY.SK • 23 November 2015, 09:36 • 2 min
Študenti VŠMU v Bratislave otvárajú prvé študentské kino, prvý film bude Čistič

BRATISLAVA - Študenti Filmovej a televíznej fakulty Vysokej školy múzických umení (VŠMU) v Bratislave otvoria prvé študentské kino na Slovensku. Kino KLAP, ako ho nazvali, začne premietať v kinosále Filmovej a televíznej fakulty VŠMU na Svoradovej ulici 2 vo štvrtok 26. novembra.

slovakia

left justify in out

"Úvodným filmom bude Čistič režiséra Petra Bebjaka, ktorý mal len nedávno premiéru v našich kinách. Po premietaní bude diskusia, v ktorej bude na otázky odpovedať režisér Bebjak a tiež predstaviteľ hlavnej postavy, talentovaný Noël Czuczor," avizujú zakladatelia Kina KLAP na jeho facebookovom profile https://www.facebook.com/kinoklap.


V KLAP sa bude premietať dvakrát do týždňa, každý štvrtok a sobotu. "Kino KLAP bude mať skutočne pestrú dramaturgiu. Každý mesiac budeme premietať okrem iného aj filmy z Filmového festivalu Jeden svet, ktorého 16. ročník sa začína už na budúci týždeň," avizujú ďalej na sociálnej sieti zakladatelia kina, študenti Filmovej a televíznej fakulty VŠMU. "Chceme vytvoriť príjemné miesto, kde si budete môcť pozrieť kvalitné a atraktívne krátke aj dlhometrážne filmy na veľkom plátne. Súčasťou programu sú aj zaujímavé diskusie so slovenskými tvorcami a lektorské úvody študentov filmovej a televíznej fakulty," píšu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies