Stroj Ryanairu pristál pre tancujúcich Škótov pri Paríži

NETKY.SK • 18 September 2013, 19:48 • 2 min
Stroj Ryanairu pristál pre tancujúcich Škótov pri Paríži

PARÍŽ - Nízkonákladová írska spoločnosť Ryanair v stredu potvrdila utorňajšie núdzové pristátie svojho stroja na letisku neďaleko francúzskej metropoly Paríž a následné vyhodenie 14 Škótov z ich stroja. Lietadlo pôvodne smerovalo zo škótskeho Glasgowa na španielsky ostrov Ibiza.

slovakia

left justify in out

Letecká spoločnosť však uviedla, že piloti museli let prerušiť, keďže správanie Škótov bolo neznesiteľné. Ich spev a tancovanie v uličke medzi sedadlami údajne znemožňovalo kapitánovi sústrediť sa na let a dokonca narušoval aj správanie lietadla. Ten sa preto rozhodol pristáť na letisku v meste Beauvais a výtržníkov odovzdať polícii.

Škóti si údajne mysleli, že už sú na Ibize, no nakoniec skončili v putách tamojšej polície, ktorá ich podrobila výsluchu. Následne ich v stredu ráno posadili na vlak do Paríža vzdialeného približne 90 kilometrov. Polícia zistila, že zadržaní sa opili na palube z alkoholu, ktorý si nakúpili v duty-free zóne glasgowského letiska. Ryanair sa následne ospravedlnil zvyšným 160 cestujúcich za zdržanie a nepohodlie, no dodal, že nemôže tolerovať takéto správanie pasažierov. Ďalší postup voči výtržníkom z Britských ostrovov má v rukách francúzska polícia, dodal írsky letecký prepravca známy svojimi letenkami za oveľa nižšie ceny, ako ponúkajú tradičné letecké spoločnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies