Streľba v banke v Cincinnati si vyžiadala štyri obete

NETKY.SK • 6 September 2018, 20:15 • 2 min
Streľba v banke v Cincinnati si vyžiadala štyri obete

CINCINNATI - Ozbrojený páchateľ spustil vo štvrtok paľbu v banke v Cincinnati v americkom Ohiu. Zabil pritom troch ľudí a napokon sám zomrel v dôsledku strelného zranenia.

slovakia

left justify in out

Či si ho spôsobil sám alebo ho zastrelili policajti pri prestrelke, to zatiaľ nie je známe. Podľa policajného šéfa Eliota Isaaca strelec spustil paľbu okolo 9:10 na nakladacej rampe budovy, v ktorej sídli Fifth Third Bank a následne prešiel do vstupnej haly banky, kde sa spustila prestrelka s policajtmi.

 

Jedna osoba zahynula na mieste, ďalšie dve po prevoze do nemocnice Cincinnatskej univerzity. Hovorkyňa zariadenia Kelly Martin uviedla, že po útoku hospitalizovali so strelnými zraneniami jedného človeka, ktorý je v kritickom stave, a druhého vo vážnom stave. Polícia útočníka zatiaľ neidentifikovala a nekomentovala ani jeho možný motív.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies