AKTUALIZÁCIA: Martin Fecko sa vzdáva funkcie štátneho tajomníka agrorezortu

NETKY.SK • 13 Júl 2021, 11:43 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Martin Fecko sa vzdáva funkcie štátneho tajomníka agrorezortu

BRATISLAVA - Martin Fecko sa vzdáva k 15. júlu 2021 funkcie štátneho tajomníka agrorezortu. Oznámil to 8. júla listom ministrovi pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Samuelovi Vlčanovi.

slovakia

left justify in out

Aktualizácia 13: júla 13:20

„Pán Fecko sa po vzájomnej dohode s ministrom rozhodol presunúť do parlamentu a posilniť rady poslaneckého klubu OĽaNO, pričom z úrovne výboru pre pôdohospodárstvo chce v koordinácii s ministerstvom ďalej pracovať pre slovenských pôdohospodárov," uviedol pre agentúru Peter Dojčan z mediálneho tímu OĽaNO.

 

Pôvodná správa 13. júla 12:02

Na základe Feckovho vzdania sa funkcie predloží v stredu na rokovanie vlády agrominister návrh na odvolanie Martina Fecka z funkcie štátneho tajomníka agrorezortu dňom 15. júla 2021. Martin Fecko bol do funkcie štátneho tajomníka agrorezortu vymenovaný 23. marca 2020 ešte predchádzajúcim ministrom pôdohospodárstva Jánom Mičovským.

 

img

 

Súvisiaci článok: Štátny tajomník agrorezortu Andrej Gajdoš končí na vlastnú žiadosť vo svojej funkcii

Začiatkom júna podal po konci Mičovského v kresle ministra demisiu aj vtedajší druhý štátny tajomník ministerstva pôdohospodárstva Andrej Gajdoš. Ten pôsobil vo funkcii iba necelých 10 mesiacov.

 

Mohlo by vás zaujímať: REPORTÁŽ: Prezidentka prijala demisiu Mičovského, za nového ministra pôdohospodárstva vymenovala Vlčana

 

Jediným štátnym tajomníkom Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR tak bude Milan Kyseľ. Toho vláda do funkcie vymenovala ako náhradu za Gajdoša ešte 17. júna 2021.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies