Stredopoliara Chriena vyradilo zo sústredenia Viktorie zranenie kolena

NETKY.SK • 17 Január 2017, 14:12 • 2 min
Stredopoliara Chriena vyradilo zo sústredenia Viktorie zranenie kolena

PLZEŇ - Futbalisti Viktorie Plzeň odcestovali na zimné sústredenie do Španielska bez Martina Chriena. Slovenského stredopoliara a stabilného člena reprezentácie do 21 rokov vyradilo z účasti zranenie kolena.

slovakia

left justify in out

"Martin si v sobotňajšom prípravnom zápase proti Ústí nad Labem poranil koleno a čaká ho mesačná prestávka. Bude teda lepšie, keď zostane doma, kde má všetky podmienky pre liečbu a následnú rehabilitáciu," citoval oficiálny web úradujúceho českého majstra generálneho manažéra klubu Adolfa Šádeka.

 

Zranenie Chriena, ktorého si Plzeň stiahla v zime z hosťovania v MFK Ružomberok, ľutoval aj tréner Roman Pivarník. "Všetkých nás to mrzí, Martin sa v príprave ukazoval veľmi dobre. Ale som si istý, že po mesiaci sa vráti a bude opäť silný."

 

Viktoria Plzeň odohrá v letovisku Oliva Nova tri prípravné zápasy s Wehenom Wiesbaden, Servette Ženeva a Ulsanom Hyundai. S tímom odcestovali na Pyrenejský polostrov aj piati slovenskí legionári - Matúš Kozáčik, Jakub Hromada, Patrik Hrošovský, Marek Bakoš a Michal Ďuriš.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies