Stredopoliar AC Miláno a reprezentant Argentíny si zlomil stavce a hrozí mu neúčasť na MS v Rusku

NETKY.SK • 23 Apríl 2018, 10:51 • 2 min
Stredopoliar AC Miláno a reprezentant Argentíny si zlomil stavce a hrozí mu neúčasť na MS v Rusku

MILÁNO - Štart argentínskeho futbalového reprezentanta Lucasa Bigliu na nadchádzajúcich majstrovstvách sveta v Rusku (14. júna - 15. júla) je v ohrození.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný stredopoliar AC Miláno si vážne zranil chrbát v závere sobotňajšieho zápasu Seria A proti Beneventu (0:1). Vyšetrenia odhalili fraktúru priečnych výbežkov prvých dvoch driekových stavcov. Znamená to, že Biglia s určitosťou vynechá záver sezóny v Serii A, ale aj finálový duel Talianskeho pohára proti Juventusu Turín.

Ďalší postup liečby načrtnú testy, doba rekonvalescencie obdobných zranení je približne dva mesiace. Argentína absolvuje prvý zápas na MS 16. júna proti Islandu.

 

Biglia pred štyrmi rokmi na svetovom šampionáte v Brazílii absolvoval všetkých 7 zápasov v drese argentínskej reprezentácie vrátane finálovej prehry s Nemeckom (0:1 pp).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona