Stredajší tréning bez Škrtela, Jána Novotu i Muchu

NETKY.SK • 12 November 2014, 12:48 • 2 min
Stredajší tréning bez Škrtela, Jána Novotu i Muchu

SENEC - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel je stále prechladnutý a v opatere lekárov.

slovakia

left justify in out

Po utorkovom podvečernom neabsolvoval 29-ročný stopér anglického klubu FC Liverpool ani stredajší predpoludňajší tréning v Senci pred blížiacim sa kvalifikačným duelom v Skopje proti domácemu Macedónsku (hrá sa v sobotu 15. 11. o 20.45 h) a medzištátnym prípravným súbojom s Fínskom (utorok 18. novembra o 17.00 h v Žiline). "Z nominovaných 23 hráčov sa na hlavnej hracej ploche Národného tréningového centra SFZ nepredstavili dovedna traja futbalisti," informoval v stredu napoludnie agentúru SITA zástupca mediálneho oddelenia Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Peter Zeman a ďalej konkretizoval: "Okrem Škrtela netrénoval dnes ani Ján Novota, ktorý je rovnako ako Martin prechladnutý. Ďalší brankár Ján Mucha má podľa vyjadrenia lekárov drobný problém s nohou a tiež neabsolvoval stredajšiu tréningovú jednotku."

 

Potešiteľné je, že sa vyplnili slová krídelníka Róberta Maka z utorkového popoludňajšieho zrazu pri Slnečných jazerách, že po svalovom zranení sa chce na utorňajšom prvom tréningu šetriť, regenerovať a od stredy sa zapojiť do tréningového procesu s mužstvom. "Robo už normálne trénoval so spoluhráčmi," skonštatoval Peter Zeman na margo hráča gréckeho klubu PAOK Solún. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies