Strašné: Táto žena má len 35 rokov, zničil ju alkohol!

NETKY.SK • 14 Január 2014, 11:25 • 2 min
Strašné: Táto žena má len 35 rokov, zničil ju alkohol!

LONDÝN – Keď sa pozriete na Beverley Pickorerovú nikdy v živote by ste jej nehádali 35 rokov. Zhnité zuby, pleť ako starý človek a výrazná podvíživa. Toto všetko jej spôsobila závislosť na alkohole. Teraz umiera.

slovakia

left justify in out

Jej pečeň pomaly vypovedá funkciu kvôli rokom neustáleho pitia. Keď na tom bola najhoršie deň začínala 24 plechovkami piva a fľaškou hruškového cídru. Potom išla do baru, kde „nasávala“ celý deň a po ceste domov vypila ďalších 16 plechoviek piva. Začala piť, pretože jej stroskotalo niekoľko vážnych vzťahov.

Beverley má štyri deti (6-15), ktoré boli vzaté do sociálnej starostlivosti po tom, čo sa jej zdravotný stav rapídne zhoršil. Jej partner Anthony Howard sa o ňu príkladne stará: „Starám sa o ňu asi 5 a pol roka. Kvôli cirhóze pečene sme boli veľakrát v nemocnici.“

Beverley je momentálne v sanatórium Haythorne Place. „V sanatóriu je najmladšia. Nedokáže ani vstať z postele,“ opísal jej zdravotný stav Anthony Howard. Ten momentálne žiada vedenie sanatória, aby Beverley nechali skonať doma.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies