Michal Šipoš povedal, že krízu v parlamente vyvolali poslanci za stranu Sloboda a solidarita

NETKY.SK • 23 Marec 2021, 11:18 • 2 min
Michal Šipoš povedal, že krízu v parlamente vyvolali poslanci za stranu Sloboda a solidarita

BRATISLAVA - Michal Šipoš dnes povedal médiám, že parlamentnú krízu vyvolala SaS, a OĽaNO sú pripravení rokovať v parlamente kedykoľvek.

slovakia

left justify in out

Krízu v parlamente vyvolali poslanci za stranu Sloboda a Solidarita, ktorí tým chcú „politikárčiť“. Médiám to dnes povedal predseda poslaneckého klubu hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti Michal Šipoš s tým, že poslanci za OĽaNO sú pripravení v parlamente rokovať kedykoľvek.

 

img

 

Prečítajte si tež: Prezidentka prijala demisiu Richarda Sulíka, poverila aj jeho dočasnú náhradu


Zopakoval, že premiér Igor Matovič sa „nedrží“ žiadnej stoličky a ani sa „netrasie“ o svoju funkciu. Osobne je za to, aby vláda pokračovala ďalej ako štvorkoalícia. Prípadný odchod SaS z vlády označil za ich slobodné rozhodnutie. „Ak majú tú potrebu, tak pokojne môžu ísť,“ dodal Šipoš.

 

Súvisiaci článok: Boris Kollár: Prerušil som schôdzu preto, aby som cirkus z vlády nepresunul do parlamentu

Poslanci Národnej rady SR dnes prerušili rokovanie 25. schôdze do utorka 30. marca do 9:00. Pokračovať budú v zmysle schváleného programu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona