Straka už nie je trénerom bratislavského Slovana

NETKY.SK • 6 Október 2014, 07:11 • 2 min
Straka už nie je trénerom bratislavského Slovana

BRATISLAVA - František Straka už nie je trénerom futbalistov Slovana Bratislava. Po zahanbujúcej prehre 0:4 v nedeľňajšom dueli 13. kola Fortuna ligy na ihrisku lídra tabuľky AS Trenčín sa vedenie klubu dohodlo so Strakom na ukončení spolupráce, informovala televízia TA3 vo svojom večernom spravodajstve.

slovakia

left justify in out

Meno nového kouča úradujúceho majstra zatiaľ funkcionári Slovana neoznámili, Straku by ale podľa informácií denníka Šport i Plus jeden deň mohol počas blížiacej sa reprezentačnej prestávky nahradiť Dušan Tittel. Keďže však nemá požadovanú trénerskú licenciu, preberie mužstvo ako generálny či športový riaditeľ.

Slovan nevyhral už sedem súťažných duelov v sérii s hrozivým skóre 1:18. V prvých dvoch vystúpeniach v skupine Európskej ligy UEFA nezískali "belasí" ani bod a nestrelili gól, keď prehrali v Berne s Young Boys 0:5 a vo štvrtok doma na Pasienkoch nestačili na SSC Neapol (0:2).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies