Stoch podľa tureckých médií posilní Spartak Moskva

NETKY.SK • 30 Apríl 2013, 10:51 • 2 min
Stoch podľa tureckých médií posilní Spartak Moskva

ISTANBUL - Podľa tureckých médií by mal slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch po skončení sezóny 2012/2013 prestúpiť z Fenerbahce Istanbul do ruského klubu Spartak Moskva.

slovakia

left justify in out

Portál mersinim.net priniesol informáciu, že jeden z najslávnejších ruských klubov za 23-ročného nitrianskeho rodáka zaplatí odstupné vo výške 11 miliónov eur. Do uvedenej informácie zapadá aj vyhlásenie hráčovho agenta Milana Lednického spred niekoľkých mesiacov, ktorý sa vyjadril, že samotný hráč má okrem iného ponuky aj z Ruska.

Autor najkrajšieho gólu za rok 2012 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Stoch v minulosti pôsobil v anglickom klube FC Chelsea a holandskom FC Twente. Na všetkých troch svojich zahraničných zastávkach získal šikovný krídelník ligový titul, pričom v predchádzajúcom súťažnom ročníku bol s dvanástimi gólmi druhý najlepší strelec Istanbulčanov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies