Štefan skončil s autom v priekope, opitá Anna na streche

NETKY.SK • 27 Máj 2013, 10:18 • 2 min
Štefan skončil s autom v priekope, opitá Anna na streche

BRATISLAVA/KOŠICE - Pri nehodách dvoch mladých ľudí úradoval alkohol. Dvadsaťštyriročný Štefan skončil v autom v priekope. Auto si zobral bez súhlasu majiteľa, šoféroval opitý a navyše má uložený zákaz jazdiť.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala v obci Bukovec v okrese Košice-okolie. Vodič Opla Tigra zišiel z cesty, prešiel ponad zvodidlo, prevrátil sa na strechu a spadol do osem metrov hlbokej priekopy. Zo zranení sa bude liečiť asi dva týždne. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, pri dychovej skúške mu namerali 1,83 promile. Štefana obvinili z marenia výkonu úradného rozhodnutia, ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.

Opitá šoférovala aj 21-ročná Michalovčanka Anna. Vodička Alfy Romeo 156 havarovala pri obci Klokočov v Michalovskom okrese. S autom zišla z cesty, narazila do betónového mostíka, vyletela do vzduchu, následne narazila do druhého betónového mostíka, auto znovu vyletelo do vzduchu a dopadlo na strechu. Šoférka sa zo zranení bude liečiť viac ako 42 dní. Mladej žene zistili 1,15 promile. Polícia v prípade začala trestné stíhanie vo veci pre ublíženie na zdraví. Okolnosti nehody vyšetrujú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies