VIDEO: Štefan Harabin sa vyjadril na ponuku Mariána Kotlebu

NETKY.SK • 17 Október 2019, 13:42 • 2 min
VIDEO: Štefan Harabin sa vyjadril na ponuku Mariána Kotlebu

BRATISLAVA - Na dnešnej tlačovej konferencii sa predseda politickej strany Vlasť vyjadril že si vie predstaviť spoluprácu s každým, kto presadzuje podobné myšlienky.

slovakia

left justify in out

Štefan Harabin odpovedal aj na výzvu predsedu ĽSNS Mariana Kotlebu, ktorý mu ponúkol spoluprácu do budúcoročných parlamentných volieb.

 

img

 

Sudca Najvyššieho súdu (NS) SR, ktorý sa na začiatku októbra označil za volebného lídra mimoparlamentnej strany Vlasť vyhlásil, že s Mariánom Kotlebom má spoločné názory, no zároveň sú medzi nimi zásadné rozdiely. "A môj postoj je konzistentný, nemienim meniť uznanie výsledkov druhej svetovej vojny, nezmením názor na význam SNP ako vyjadrenie odporu voči fašizmu a nezmením ani názor na tragédiu holokaustu," zdôraznil Harabin na tlačovej konferencii.

 

img

 

Pri spájaní sa v súvislosti s nadchádzajúcimi parlamentnými voľbami je Harabin presvedčený o tom, že je predovšetkým potrebné spájať ľudí, ktorým na osude krajiny záleží.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies