Štedrí kamaráti zosnulého futbalistu Patrika (†24): Pre rodinu vyzbierali takmer 3500 eur!

NETKY.SK • 18 Jún 2013, 16:07 • 2 min
Štedrí kamaráti zosnulého futbalistu Patrika (†24): Pre rodinu vyzbierali takmer 3500 eur!

BRATISLAVA – Pomáhajú smútiacej rodine! Kamaráti zosnulého dvadsaťštyriročného futbalistu Patrika R. sa rozhodli, že pomôžu jeho rodine a zorganizovali zbierku na pomoc rodine.

slovakia

left justify in out

Za Packym, ako ho jeho najbližší prezývali, smúti nielen celá jeho rodina, ale aj množstvo jeho priateľov. Práve tí sa rozhodli zozbierať peniaze pre Patrikovu rodinu. Celú zbierku zorganizoval jeho kamarát a bývalý spoluhráč z Artmedie Petržalka Lukáš P. „Zatiaľ sme vyzbierali 3450 eur,“ povedal pre netky.sk Lukáš. „Peniaze sú pre jeho rodinu a majú pokryť náklady na vrtuľník, ktorý po ňom pátral a na pohreb,“ dodal. Zbierka ešte stále trvá a každý kto chce prispieť môže tak spraviť v predajni Streetwearshop v bratislavskej Petržalke na Hálovej ulici.

Posledná rozlúčka s Packym sa koná vo štvrtok 20.6.2013 o 13:00 na ružinovskom cintoríne v Bratislave.

Patrik v nedeľu (9.júna) skokom z bratislavského Starého mosta predčasne ukončil svoj život. Pred skokom nechal na rozlúčku mrazivý odkaz na facebooku: „Ďakujem vám, čo ste pri mne stáli, veľa ľudí som sklamal, prepáčte.“ Jeho telo našli Gabčíkovskí záchranári až včera (17.6).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies