Stavebné sporenie teraz len za 20 eur

NETKY.SK • 17 September 2012, 11:00 • 2 min
Stavebné sporenie teraz len za 20 eur

Stavebné sporenie teraz len za 20 eur - Zaujímavosti Číslovky tri alebo sedem mnoho ľudí považuje za magické. Teraz je však magickým aj číslo „20 .

slovakia

left justify in out

img

Číslovky tri alebo sedem mnoho ľudí považuje za magické. Teraz je však magickým aj číslo „20“. Prvá stavebná sporiteľňa má v tomto roku 20-te narodeniny. Už dve desaťročia je spoľahlivým partnerom pri plnení vašich snov o kvalitnejšom a krajšom bývaní. A oslavuje vo veľkom štýle. Teraz ponúka úplne novú alternatívu sporenia. Za uzatvorenie zmluvy o stavebnom sporení v Prvej stavebnej sporiteľni, a. s., zaplatíte len 20 eur. Ešte prednedávnom ste museli zaplatiť 0,9 % z cieľovej sumy. Keď si teraz vyberiete novú tarifu sporenia, desiatky až stovky eur vám zostanú v peňaženke. Pri cieľovej sume 15 tisíc eur ušetríte až 115

To isté aj pre deti 
V Prvej stavebnej sporiteľni, a. s., môžete sporiť aj svojim deťom. Aj pri tarife JUNIOR EXTRA je teraz poplatok za uzatvorenie zmluvy o stavebnom sporení oveľa nižší –len 20 eur. A rovnako stále platí, že vaše deti si zaslúžia niečo extra. Extra nie je iba poplatok 20 , ale aj EXTRA ISTOTA. Neviete, čo sa môže stať a je lepšie deti zabezpečiť. Extra istota znamená, že v prípade nešťastnej udalosti v rodine (ktorú nikomu neprajeme), dosporí PSS, a. s., za rodiča až do polovice cieľovej sumy, maximálne však do výšky 10 tisíc eur. 

Ešte viac výhod... 
Už 20 rokov Prvá stavebná sporiteľňa, a. s., poskytuje svojim klientom spoľahlivé partnerstvo s množstvom benefitov. Výhodou číslo jeden je určite aktuálny 20-eurový poplatok za uzatvorenie zmluvy o stavebnom sporení. Keď sporíte, váš úrok sa nemení, zostáva stabilný počas celej doby. Keď splníte všetky podmienky, máte nárok na výhodný stavebný úver a pri ňom vám PSS, a. s., rovnako garantuje nemennosť úrokovej sadzby. Nezabúdajte však ani na štátnu prémiu, ktorá je v tomto roku 10 % z vkladov, maximálne 66,39 eur. Máme však pozitívnu správu v súvislosti s budúcim rokom. Percento štátnej prémie bude v roku 2013 vyššie – až 11,5 %. To znamená, že na získanie maximálneho príspevku štátu vám bude stačiť vklad počas roka vo výške 577,30 eur. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies