Štart Medvedeva v ďalších dueloch zbornej na MS je otázny

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 13:30 • 2 min
Štart Medvedeva v ďalších dueloch zbornej na MS je otázny

OSTRAVA - Ruská hokejová reprezentácia možno prišla na 79. majstrovstvách sveta v Česku o ďalšieho hráča. Po útočníkovi Danisovi Zaripovovi a obrancovi Jevgenijovi Biriukovovi visí otáznik aj nad ďalším bekom Jevgenijom Medvedevom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný hráč Kazane si totiž poranil koleno v utorkovom zápase proti Fínsku pri strete s Leom Komarovom. Ten dostal od rozhodcov trest do konca duelu. Lekári ruského mužstva pracujú na tom, aby Medvedev mohol nastúpiť vo štvrtkovom večernom štvrťfinále MS v Ostrave proti Švédsku.

 

Posledné miesto na súpiske síce tréner Oleg Znaroks pôvodne 'držal' pre útočníka Alexandra Ovečkina, no generálny manažér zbornej Andrej Safronov oslovil Andreja Markova či Alexeja Jemelina. Obaja v noci z utorka na stredu skončili svoju púť v play-off zámorskej NHL, ich Montreal vypadol s Tampou Bay. Ani jeden z nich však zatiaľ ruskému mužstvu nie je k dispozícii, v klube ich totiž čaká tradičná procedúra lekárskych prehliadok a pohovorov. „Nerobíme paniku, o ďalšom postupe sa rozhodneme neskôr,“ uviedol pre Championat.com Safronov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies