Starší syn Johna McEnroa má problém s narkotikami

NETKY.SK • 18 Júl 2014, 16:23 • 2 min
Starší syn Johna McEnroa má problém s narkotikami

NEW YORK - Kevina McEnroa, staršieho syna slávneho amerického bývalého tenistu Johna McEnroa a oscarovej herečky Tatum O´Nealovej, zadržali v utorok večer pri nákupe narkotík na rohu East Fourth Street a Avenue A v East Village v New Yorku.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol denník NY Post, podľa ktorého 27-ročný študent Columbia University Kevin McEnroe mal pri sebe kokaín, oxykodón a morfiové tabletky v množstve indikujúcom zámer ďalšieho predaja, skonštatovala štátna zástupkyňa Kathryn Wernerová. V stredu si pred súdom vypočul obvinenie a prepustili ho bez kaucie. O odvoz sa mu postaral strýko Mark, ktorý prevádzkuje rodinnú McEnroe Tennis Academy v lokalite Randall Island. 

 

Kevin McEnroe žije v Brooklyne v byte s rozlohou 104 štvorcových metrov a vlaňajšou nákupnou cenou 959 000 USD, pracuje v luxusnom podniku Schiller’s Liquor Bar a nemá kriminálnu minulosť, čo sa týka aj 22-ročného Nira Menesesa ako druhej strany transakcie. McEnroe Jr. podľa vyjadrení nemenovanej osoby zo susedstva pre NY Post vždy pôsobí ako opitý, vedie rušný spoločenský život, často k nemu chodia dámske návštevy a jeho hlučné hádky s priateľkou sú na programe v podstate každý týždeň. 

 

John McEnroe a Tatum O´Nealová sa vzali v roku 1986 a rozviedli po ôsmich rokoch (nežili spolu už od novembra 1992), majú spolu tri deti - okrem Kevina aj Seana (1987) a Emily (1991). Herečku dlhé roky spájali so závislosťou na heroíne. Syna zadržali neďaleko miesta, kde jeho matku v roku 2008 zbalili pri nákupe cracku a kokaínu. Päťdesiatpäťročný niekdajší líder svetového rebríčka John McEnroe je odborným spolukomentátorom pre CBS a NBC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies