Stanleyho pohár pritiahol na štadión v Trenčíne 2-tisíc fanúšikov

NETKY.SK • 10 August 2013, 18:33 • 2 min
Stanleyho pohár pritiahol na štadión v Trenčíne 2-tisíc fanúšikov

TRENČÍN - Fanúšikovia sa mohli v Trenčíne takmer dve hodiny fotiť so slávnou trofejou

slovakia

left justify in out

Krídelník hokejového Chicaga Blackhawks Marián Hossa priniesol v sobotu slávny Stanleyho pohár na Zimný štadión Pavla Demitru v Trenčíne, kde začal svoju hokejovú kariéru. Zablahoželať k úspechu mu prišlo približne 2000 fanúšikov. Hossa sa na ľade zdržal len pár minút. Počas príhovoru, ktorý skrátila navyše zlá akustika, sa poďakoval všetkým, čo na trenčiansky štadión prišli a vyzval ich, aby sa s hokejovou trofejou odfotili. Následne odišiel zo štadióna. Fanúšikovia sa mohli s trofejou fotiť takmer dve hodiny.

Hossa získal pohár prvýkrát pred troma rokmi rovnako v drese Chicaga. V roku 2010 oslavoval trofej spoločne s Tomášom Kopeckým, teraz bol jeho spoluhráčom Banskobystričan Michal Handzuš. Tridsaťštyriročný útočník si trofej tentoraz prevzal v piatok o 18.44 h na poli v trenčianskej časti Zamarovce len pár metrov od domu rodičov. Následne ho zobral na súkromnú párty do uzavretej spoločnosti rodiny, kamarátov a spoluhráčov. Na oslave tentoraz nechýbal ani jeho mladší brat Marcel.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies