Srbská tenistka Ivanovičová predčasne uzavrela sezónu pre problémy so zápästím

NETKY.SK • 6 September 2016, 16:15 • 2 min
Srbská tenistka Ivanovičová predčasne uzavrela sezónu pre problémy so zápästím

NEW YORK - Srbská niekdajšia jednotka svetového rebríčka tenistiek Ana Ivanovičová sa už v tejto sezóne neobjaví na súťažných dvorcoch.

slovakia

left justify in out

Na odporúčanie lekárov neabsolvuje ani turnaje v Ázii. Predčasný koniec ročníka oznámila fanúšikom na sociálnej sieti. "Žiaľ, vzhľadom na problémy so zápästím mi môj lekár poradil, aby som si nejaký čas oddýchla a dala sa zdravotne dokopy. Navyše som už dlhšie odkladala operáciu palca, ktorý som si zlomila ešte minulý rok v januári na Australian Open. Aj túto záležitosť by som rada vyriešila v najbližších týždňoch. Preto musím s poľutovaním oznámiť, že nemôžem pokračovať v sezóne a nezúčastním sa ani na turnajoch v Ázii. Najmä niektoré podujatia v Japonsku a Číne mi budú veľmi chýbať," referovala Ivanovičová a na záver dodala: "Nemôžem sa dočkať návratu na dvorce v plnej sile v roku 2017."


Srbka zakončila ročník prehrou 6:7 (4), 1:6 s Češkou Denisou Allertovou v 1. kole newyorských grandslamových US Open. Dvadsaťosemročná Belehradčanka ňou natiahla sériu nezdarov na päť, na zápasový úspech čaká od polovice júna. Medzičasom sa vydala za nemeckého futbalistu Bastiana Schweinsteigera, aj preto sa objavili úvahy o prípadnom preskupení priorít a možnom zavŕšení aktívnej činnosti. Hrdinka parížskeho Roland Garros 2008 Ivanovičová figuruje na 31. pozícii v renkingu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies