Srbi sa majú čím chváliť: Majú najsexi političku!

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 14:41 • 2 min
Srbi sa majú čím chváliť: Majú najsexi političku!

KRAGUJEVAC – V mestskom parlamente v srbskom meste Čačak na juhu krajiny sa poslanci majú na čo pozerať. Ich kolegyňou je dvadsaťtriročná Maja Pavlovič, ktorá súťaží ako Bikini fitnesska.

slovakia

left justify in out

Maja študuje medicínu a bude z nej kardiologička. Momentálne je v poslednom piatom ročníku na univerzite v meste Kragujevac. „Milujem medicínu a chcem to v nej dotiahnuť ďaleko. Ale taktiež mám rada politiku,“ povedala Maja pre srbské médiá.

 

Sexi Maja je členkou vládnucej socialistickej strany, za ktorú sa dostala do miestneho parlamentu v jej rodnom meste Čačak. V politickú kariéru chce skĺbiť s prácou v medicíne.

 

Okrem toho je Maja aj úspešná športovkyňa. Nedávno získala medailu v európskom finále ženskej súťaže Bikini Fitness v Španielsku. Svetové finále sa bued konať od 17. do 20. októbra v kanadskom Montreale.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies