Sprievodný program olympijskej pochodne bol zrušený

NETKY.SK • 17 Marec 2020, 13:33 • 2 min
Sprievodný program olympijskej pochodne bol zrušený

TOKIO - Organizátori hier v Tokiu zrušili pre koronavírus sprievodný program olympijskej pochodne. Štafeta napriek nákaze odštartovala minulý týždeň vo štvrtok bez divákov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Situácia

Okrem toho museli organizátori trasu na viacerých miestach skrátiť. V Grécku je nakazených už 352 ľudí, štyria zomreli. Aj napriek tomu sa však púť začala. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Parikiaki Newspaper (@parikiaki),

 

Prázdne tribúny

Gréckom by mala vyvrcholiť 19. marca pred prázdnymi tribúnami na aténskom štadióne. Hoci všetky odovzdávky budú bez tradičných slávnostných ceremoniálov, diváci môžu pochodeň sledovať popri ceste. Organizátori však vyzvali tých, ktorí sa necítia dobre, aby zostali doma. 

 

 

Koncom marca v Japonsku

Pochodeň by mala doraziť do Japonska 26. marca, kde odštartuje vo Fukušime a postupne prejde cez všetky prefektúry. Jej trasu však pre koronavírus môžu ešte zmeniť. V Japonsku je hlásených 837 prípadov ochorenia COVID-19 a 28 úmrtí.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies