Slovan zvládol prvý krok, proti Írom zatiaľ s čistým štítom

NETKY.SK • 8 August 2019, 12:16 • 2 min
Slovan zvládol prvý krok, proti Írom zatiaľ s čistým štítom

BRATISLAVA - Vyzerá to tak, že Slovan predsa len našiel vhodného trénera pre svoje mužstvo. Ján Kozák ml. sa vezie na víťaznej vlne aj v pohárovej Európe. Po včerajšom stretnutí predkola Európskej ligy 2019/2020 s Dundalkom sa Slovanu podarilo splniť hlavný cieľ, a to odohrať domáci zápas s čistým štítom.

slovakia

left justify in out

"Chceli sme hrať pozorne na nulu, to sa nám podarilo. V prvom polčase sme však ľahko stratili loptu a z toho vyplynula šanca, druhá z následného rohu. Musíme hrať rýchlejšie s loptou, to nám v prvom polčase chýbalo," povedal Kozák. 

 

Slovan sa však po zmene strán dostal viac do hry aj vďaka dvom sporným momentom, po ktorých sa Bratislavčania dožadovali pokutových kopov. "To sú tie emócie, pre ktoré hráme futbal. Tie chvíle nás naštartovali, asi to tak malo byť," pripustil Kozák.

 

img

 

 

 

 

Slovan má v pohárovej Európe problémy najmä ku koncu zápasov. Domáci síce rozhodli v 87. minúte vďaka Davidovi Holmanovi, no vďaka domácemu gólmanovi sa stav stretnutia už nemenil. "Po góle hostia ožili a išli dopredu. Tlak sme očakávali, aj s trochou šťastia sme ho ustáli. Myslím si, že sme si zaslúžili vyhrať, boli sme lepší. Boli tam aj nejaké sporné momenty, ale to nedokážem posúdiť, pretože som to z druhej strany nevidel dobre. Dôležité je, že sme udržali nulu, to je v Európe najpodstatnejšie," uviedla jednotka v bráne Slovanu Dominik Greif.

 

img

 

Odveta s Dundolkom je na programe budúci týždeň v utorok. Slovan bol už pred dvojzápasom v úlohe favorita a potvrdil to aj výkonom. Na rozdiel od duelu s Feronikeli boli spokojní aj diváci. "Mám z toho radosť, ale sme ešte iba v polčase a máme na čom pracovať. Zatiaľ sme nič nedosiahli. Hlavné sú tie emócie, vidíte to aj na hráčoch, ja som to videl. Verím, že ešte zažijeme takéto radostné chvíle," skonštatoval Kozák. 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies