Športoviská pre olympiádu 2020 v Tokiu sú na vysokej úrovni

NETKY.SK • 27 Marec 2018, 12:03 • 2 min
Športoviská pre olympiádu 2020 v Tokiu sú na vysokej úrovni

TOKIO - Tucet národných olympijských výborov sa letmo oboznámilo so športoviskami, ktoré budú dejiskom olympijských hier 2020 v Tokiu.

slovakia

left justify in out

"Nemali sme veľa otázok na organizačný výbor, pretože dejiská sú absolútne fantastické," chválil japonskú pripravenosť športovísk Mark England z Britského olympijského výboru. Podobný názor vyslovili aj zástupcovia ďalších olympijských výborov.

 

Prehliadka v utorok zahŕňala aj športový komplex zvaný Tokijské metropolitné gymnázium, ktorý vybudovali v roku 1954 a hostil súťaže v gymnastike na olympijských hrách v roku 1964. Na Hrách v roku 2020 bude k dispozícii pre stolný tenis.

Využitie už existujúcich zariadení privítal aj Medzinárodný olympijský výbor po tom, ako Japonci boli kritizovaní za plány vybudovať nové, mamutie, príliš drahé a nepotrebné športoviská.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies