Športovcov na olympiáde v Londýne podporí aj Umelecký súbor Lúčnica

NETKY.SK • 31 Júl 2012, 11:14 • 2 min
 Športovcov na olympiáde v Londýne podporí aj Umelecký súbor Lúčnica

Športovcov na olympiáde v Londýne podporí aj Umelecký súbor Lúčnica - Kultúra Zápolenie slovenských športovcov na olympiáde v Londýne príde svojím slávnostným vystúpením podporiť aj Umelecký súbor Lúčnica. TASR o tom informoval riaditeľ Lúčnice Marián Tu

slovakia

left justify in out

img

 Zápolenie slovenských športovcov na olympiáde v Londýne príde svojím slávnostným vystúpením podporiť aj Umelecký súbor Lúčnica. TASR o tom informoval riaditeľ Lúčnice Marián Turner.
      Ako ďalej uviedol, reprezentačný tanečno-hudobný program nazvaný Lúčnica - Forever Young je zostavený z najznámejších choreografií profesora Štefana Nosáľa. "Sú v ňom zastúpené tance, spevy a melódie takmer všetkých regiónov Slovenska," doplnil.
      Program budú mať možnosť vidieť diváci v jednom z najprestížnejších londýnskych divadiel, v slávnom Sadler's Wells Theatre 7. augusta o 19.30 hodine.
      "Vrcholový slovenský šport tak dostane rovnocenného pendanta prezentujúceho to najlepšie z našej originálnej národnej kultúry v podobe špičkového predstavenia tanečníkov, spevákov a hudobníkov," dodal riaditeľ Lúčnice.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies