Spomienkový Woodstock 50 sa nakoniec neuskutoční

NETKY.SK • 30 Apríl 2019, 09:27 • 2 min
Spomienkový Woodstock 50 sa nakoniec neuskutoční

WASHINGTON - Woodstock 50, ktorý mal byť spomienkou pri príležitosti 50 výročia od konania legendárneho Woodstocku, zrušili.

slovakia

left justify in out

Legendárny hudobný festival Woodstock sa konal 15.-18. augusta roku 1969. Spomienkou na túto udalosť mal byť po polstoročí jeho „druhý ročník“. Do rezervácie vystupujúcich hudobníkov sa doteraz investovalo viac ako 30 miliónov dolárov. Očakávala sa veľká účasť, až 100-tisíc hudobných nadšencov. Toto dlho očakávané podujatie sa však napokon rozhodli zrušiť.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That sweet Saturday sensation 🌀

Príspevok, ktorý zdieľa Woodstock (@woodstock),

Amplifi Live, súčasť medzinárodnej mediálnej spoločnosti Dentsu Aegis Network, oznámili, že nevedia zaručiť "zdravie a bezpečnosť umelcov, partnerov a návštevníkov". Organizátori festivalu zrušenie podujatia "vehementne popierajú". Ako však uvádza spoločnosť Dentsu Aegis Network, zmluva medzi ňou a organizátormi jej takúto možnosť dáva. Zároveň dodala, že k radikálnemu rozhodnutiu dospela po dôkladnom zvážení všetkých okolností.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Woodstock, where there’s room for everybody ❤️ 📷: Barry Levine

Príspevok, ktorý zdieľa Woodstock (@woodstock),

Prvé náznaky problémov sa objavili 22. apríla, keď sa do predaja nedostali vstupenky, ako bolo avizované. Festival sa mal konať 16.-18. augusta na pretekárskom okruhu pri obci Watkins Glen v americkom štáte New York. Účinkovať mali desiatky interpretov; medzi inými David Crosby, Robert Plant, Carlos Santana alebo The Killers.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's time #Woodstock50☮️♥️🎵

Príspevok, ktorý zdieľa Woodstock (@woodstock),

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies