Sexi Vica Kerekes prežije v romantickej komédii Lásku na špičkách!

NETKY.SK • 16 Október 2021, 11:30 • 2 min
Sexi Vica Kerekes prežije v romantickej komédii Lásku na špičkách!

BRATISLAVA - Populárna slovenská herečka Vica Kerekeš hviezdi v ďalšej romantickej komédii. V novom filme režiséra Petra Záhradku sa musí vysporiadať s viacerými životnými zmenami, ktoré jej dajú poriadne zabrať.

slovakia

left justify in out

Mami, nutne potrebujem ďalekohľad a ručný granát!“ kričí v jednej zo scén novej českej romantickej komédie dcérka na Vicu Kerekes. Tá stvárňuje jej mamu, hlavnú hrdinku snímky Láska na špičkách, ktorá práve prišla do slovenských kín.

 

img

 

Tridsiatnička Tereza je bývalá primabalerína, kariéru ktorej skomplikoval úraz. S manželom a dcérou sa presťahovala na vidiek, kde rekonštruuje zdedený mlyn a vedie krúžok pohybovej výchovy. Unavené miestne ženy učí dávno zabudnuté pohyby a ich dcérky zase základy baletu.

 

Prečítajte si tiež: REPORTÁŽ: Daniel Graig sa lúči s agentom 007. Pozrite sa, ako to vyzeralo na slovenskej premiére novej bondovky Nie je čas zomrieť!

 

Terezin nákazlivý optimizmus však dostáva jednu ranu za druhou. Manželstvo sa ocitá v kríze, v mlyne sa spustí požiar a dokonca hrozí, že jej pohybový krúžok zrušia. Hrdinka bude musieť vymyslieť perfektný plán, aby nástrahy osudu v zdraví prežila.

 

img

 

Réžiu komédie má na konte Petr Zahrádka, tvorca filmu Chlap na striedačku, ale aj seriálov Nevinné lži či Doktor Martin. Náš film má snáď všetko – veľkolepé špeciálne efekty, krásne ženy, statočných mužov, talentované deti aj nádhernú prírodu. Humor, lásku, napätie, čo viac si želať?“ hovorí režisér Petr Zahrádka. Dodáva, že sa teší, že si publikum bude môcť snímku vychutnať na plátnach kín. Užije si tak všetky ingrediencie, ktoré doň tvorcovia a tvorkyne vložili.

 

 

Okrem medzinárodne obľúbenej slovenskej herečky sa publikum môže tešiť aj na Ondřeja Veselého, Lindu Rybovú, Jitku Schneiderovú, Pavla Nového, Jiřího Havelku, Leoša Nohu, Jakuba Koháka, Igora Chmelu a talentovanú detskú herečku Valentýnu Bečkovú. Novú českú romantickú komédiu prináša do slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film.

 

Možno vás zaujme: O Bartošku sa bijú Kronerová s Chýlkovou! Komédia Zbožňovaný je inšpirovaná skutočným príbehom




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona