Spolumajiteľ West Ham United ľutuje kúpu Carolla

NETKY.SK • 14 December 2013, 13:51 • 2 min
Spolumajiteľ West Ham United ľutuje kúpu Carolla

LONDÝN - Spolumajiteľ anglického futbalového klubu West Ham United David Sullivan ľutuje, že klub podpísal v júni zmluvu s útočníkom Andym Carollom.

slovakia

left justify in out

 Bývalý hráč Newcastle United a FC Liverpoolu bol v tíme "kladivárov" na hosťovaní z Anfield Road, ale od transferu do londýnskeho klubu laboruje so zranením.

West Ham koncom uplynulej sezóny podpísal Carolla za klubovú rekordnú sumu 15 miliónov libier, ale 24-ročný útočník v aktuálnom ročníku ešte neodohral ani jeden zápas. Pre zranenie nohy bude ešte minimálne tri týždne pauzovať. 

"Nie sme tak bohatý klub aby sme sa s tým mohli ľahko vyrovnať," povedal Sullivan. "Každý hráč sa môže zraniť, ale nemôžeme kúpiť hráča, ktorý bude minimálne pol sezóny mimo hry. Keď sme podpisovali zmluvu, tak sme boli uistení lekármi, že 1. septembra bude Caroll k dispozícii. To by znamenalo, že by vynechal len dva ligové zápasy. A teraz nevieme, či za tri týždne bude môcť nastúpiť, alebo to bude za päť, či šesť týždňov," nahnevane argumentoval Sullivan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies