Spoločnosť Gastromir zabezpečuje už viac ako 20 rokov kvalitné jedlá

NETKY.SK • 21 Január 2018, 13:00 • 2 min
Spoločnosť Gastromir zabezpečuje už viac ako 20 rokov kvalitné jedlá

NITRA - Hlavým cieľom spoločnosti Gastromir je pripravovať racionálnu a kvalitnú stravu. Snažia sa prispôsobovať potrebám a požiadavkám stravníkov. Ich prioritou je pripraviť stravu podľa receptúr jedál pre spoločné stravovanie.

slovakia

left justify in out

Firma Gastromir vznikla v roku 1995. Od vzniku sa rozširovala. V súčasnosti prevádzkuje dve veľkokapacitné kuchyne, ktoré spĺňajú požiadavky noriem Európskej únie pre kuchyne. Zabezpečujú aj prípravu jedál na rozvoz - stravujú podniky v Nitre a mimo mesta. Dopravu zabezpečujú vozidlami schválenými Štátnym zdravotným ústavom.

 

Typ stravovania

V dennej ponuke pripravujú jeden druh polievky a štyri druhy jedál. Dve mäsité, jedno múčne a jedno jedlo, ktoré spĺňa požiadavky vegetariánskej kuchyne. Počas celého roka pripravujú k jedlám šaláty z čerstvej a kvalitnej zeleniny. Doplnkom k jedlám sú aj kompóty a ovocie.

 

img

 

img

 

Medzi odberateľov jedla od firmy Gastromir sú aj spoločnosti: ABAB, Air Liquide, BMC, Bonul, Bytové družstvo, Calmit Žirany, DYNAMIC, Ferex, FOX, Foxbau, GU, Novocasing, Plastika, SEBN, Slovak  Top, Stavovýroba, SPU v Nitre, Stavex, Toptrans, UDENCO a Unicom.

 

 

Catering

„Máme bohaté skúsenosti s prípravou recepcií, pohostení na základe objednávky. Zabezpečujeme kompletný servis, obsluhu a prípravu spomínaných akcií. Ponúkame široký sortiment jedál teplého a studeného bufetu,“ informuje spoločnosť Gastromir.

 

Na príprave sa podieľajú aj majstri odborného výcviku, ktorí majú skúsenosti z rôznych medzinárodných súťaží. Poskytujú možnosť objednávky si studených mís, šalátov, múčnych jedál atď. Zapožičiavajú aj jedálenský servis podľa požiadavky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies